Over mij

Jup-Home-over-jup

Beweging zegt meer dan 1000 woorden

Het merendeel van onze communicatie verloopt non-verbaal. Gebaren, beweging, houding en uitstraling vertellen ons meer dan woorden. Luisteren verloopt dan ook niet alleen via de oren maar we luisteren met al onze zintuigen. Zodra wij ons hiervan bewust worden kunnen wij dit als tool gaan inzetten om authentieker en effectiever te communiceren en te functioneren. Door naar ons lichaam te leren luisteren komen we meer in onze kracht te staan en reduceren we stress.
Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in het geven van training en coachen vanuit beweging. Mijn ervaring als manager in zowel bedrijfsleven als onderwijs, als coach en als dansdocent vormen de basis van mijn werk. Na mijn opleiding tot 5Rhythms embodied movement docent ben ik mij full-time gaan bezig houden met beweging als transformatie methode.
Ik werk samen met gerenomeerde professionals uit het veld zodat elke verander-vraag het juiste antwoord krijgt.
Terugkerende thema’s en methodieken in mijn werk zijn: volgen en leiden, focussen, weerstand, spiegelen, opstellingen en transformeren kun je leren. Bekijk hieronder de visuele weergave van deze thema’s en methodieken (verras jezelf en klik op het plaatje als je achter een pc zit!):
Basis bevestigen
Hoe stevig sta jij?
FOCUSSEN
Wat krijgt jouw aandacht?
Creëren
Wat zet jij in de wereld?
Spiegelen
Wat zie jij?
Luisteren
Wat hoor jij in de stilte?

WIL JE MEER WETEN OVER DE METHODE VAN INTO MOVEMENT? OF SAMENWERKEN?

Neem direct contact op en vraag naar het aanbod op maat. Ook als je zin hebt in een avontuur. Ik ben namelijk een groot voorstander van co-creatie en werk met verschillende professionals samen.